Με ψυχραιμία αντιμετώπισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς την ήττα με 3-0 σετ από τον Καναδό Μίλος Ράονιτς, που σήμανε τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Australian Open.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας δήλωσε: «Νομίζω είμαι στο σωστό δρόμο, έχω βελτιώσει πολλά πράγματα. Θα βάλω σαν προτεραιότητα να κρατήσω αυτό που έχω και να το εξελίξω όσο περνάει ο χρόνος. Αυτή τη στιγμή έχω καταφέρει κάποια καλά πράγματα και θέλω να τα κρατήσω και μέρα με τη μέρα να τα βελτιώνω λίγο. Να μην πάω κατευθείαν στο φουλ, να μη χτυπήσω κόκκινο συναγερμό, γιατί αυτό ήταν που με έκανε να έχω κάποια σκαμπανεβάσματα πέρσι στα μέσα της χρονιάς. Θέλω να έχω μια ισορροπία στα αποτελέσματά μου, στο μυαλό μου και στην εγκεφαλική μου υγεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Αναλύοντας τη σκέψη του για τον αγώνα ο Έλληνας τενίστας είπε: «Ένα χτύπημα μπορεί να κάνει τη δουλειά όλη την ώρα. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά, σ’ αυτή την περίπτωση είναι το σερβίς, άσοι στο “Τ”, άσοι διαγώνια, άσοι στη γραμμή, ήταν τόσο ακριβές το σερβίς. Είναι ικανότητα. Δεν λέω πως δεν αξίζει αυτούς τους πόντους. Απλά κάποιες φορές μπορεί να γίνει μονότονο, αυτή είναι η πιο κατάλληλη λέξη. Μου θύμισε το ματς που είχα με τον Κύργιο πριν δύο εβδομάδες στο Μπρισμπέιν».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης