Συνέντευξη στην ομογενειακή εφημερίδα της Αυστραλίας «Νέος Κόσμος» παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μεταξύ άλλων πήρε θέση για όσα ακούστηκαν σε βάρος του, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του να διασκεδάζει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Ντουμπάι.

«Είχα ακολουθήσει όλα τα τοπικά πρωτόκολλα» ξεκαθάρισε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, επισημαίνοντας παράλληλα: «Ήμουν στο Ντουμπάι για την προετοιμασία μου για το 2021. Είχε περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που πέρασα την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά μου. Ήμουν εκεί με όλα τα αδέρφια μου και ένιωθα πολύ χαρούμενος που γιορτάσαμε όλοι μαζί την Πρωτοχρονιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο «Στεφ» υπογράμμισε: «Στο Ντουμπάι, οι κανόνες είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτούς στην Ελλάδα. Επιτρέπεται η κυκλοφορία στους δρόμους χωρίς μάσκα και επιτρεπόταν εκείνο το βράδυ η συνάθροιση των ατόμων που ήταν εκεί, έτσι ώστε να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.

»Επίσης, δεν χρειαζόταν να φοράμε μάσκες. Δεν παραβίασα κανέναν κανόνα, τους ακολούθησα όλους. Πέρασα καλά, πράγμα το οποίο είχα να κάνω πολύ καιρό.

»Δεν βλέπω τίποτα το αρνητικό σε αυτό. Ο κόσμος βλέπει κάτι και αυτομάτως του δημιουργείται μια άσχημη εντύπωση, ή ακόμα και μία αίσθηση ζήλιας. Δεν με σταματάει αυτό από το να κάνω αυτό που κάνω. Μπορώ να καταλάβω ότι, για πολλούς, αυτό που έγινε φαίνεται άδικο, αν και δεν παραβίασα κανέναν κανόνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης