Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Indian Wells, νικώντας τον Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-1 σετ (6-7(3), 7-6(3), 6-2) έπειτα από 2 ώρες και 44 λεπτά, αλλά παραδέχθηκε ότι, για να το κάνει αυτό, χρειάστηκε να φτάσει στα όριά του.

«Νιώθω σε ένα παιχνίδι σαν το σημερινό ότι πιέζω κυρίως τον εαυτό μου και όχι τον αντίπαλό μου. Ήταν ένας από εκείνους τους αγώνες, όπου έπρεπε πραγματικά να φτάσω στα όρια και να δείξω τι είμαι ικανός όταν βρίσκομαι “στα κόκκινα”», τόνισε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν απίστευτος ο τρόπος που έμεινα στο ματς. Έπρεπε να περάσω τόσες πολλές δυσκολίες για να βρω μια λύση και τα κατάφερα προς το τέλος του αγώνα» πρόσθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ για τον προημιτελικό με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι (Νο 36 στον κόσμο) είπε:

«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν υπέροχο τένις. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μου είναι να παίξω όσο καλύτερα μπορώ απέναντι σε οποιονδήποτε παίκτη, ανεξάρτητα από την κατάταξη ή την κατάστασή του» ανέφερε. «Αυτή η εβδομάδα ήταν ένα δύσκολο ταξίδι με πολλές μάχες, δύο φορές αγώνες με τρία σετ έως τώρα, οπότε αυτό είναι κάτι που θα πάρω ως μαθησιακή εμπειρία και θα το χρησιμοποιήσω για κάτι καλύτερο στο τουρνουά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης