Στις 4.500 συμμετοχές, ξεπερνώντας κάθε αρχική πρόβλεψη, έχουν φτάσει στον υπερμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης με την ονομασία «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», αλλά λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος δόθηκε παράταση εγγραφών μέχρι να συμπληρωθούν οι τελευταίες 625 θέσεις για ατομικές συμμετοχές.

Η ανταπόκριση του κόσμου της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας είναι πολύ μεγάλη όπως και η ευαισθητοποίηση, για την ενίσχυση των δύο παιδικών συλλόγων και της εθελοντικής οργάνωσης, «Φίλοι Μέριμνας», «Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου» και «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» είναι ο μεγαλύτερος και μοναδικός υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, με απλό περπάτημα ή τρέξιμο σε μία κυκλική διαδρομή 1000μ στην πανέμορφη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Η εκκίνηση Θα δοθεί στις 21 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου και κατεύθυνση πρός το ξενοδοχείο Makedonia Palace, κύριο χορηγό της διοργάνωσης και ο αγώνας Θα ολοκληρωθεί μετά από 50 ώρες, στις 20:00 το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Η εγγραφή κοστίζει 5 ευρώ το άτομο, ενώ τα παιδιά έως 6 ετών συμμετέχουν δωρεάν. Τα παιδιά από 7 έως και 12 ετών πληρώνουν 2 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης