Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας συμμετείχε στο φεστιβάλ «Connected we Stand» που έγινε στο Σύνταγμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ έγινε επίδειξη τοξοβολίας, τόσο στην Πλατεία Συντάγματος, όσο και στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν και να γνωρίσουν το πολύ όμορφο αυτό άθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέλη της Εθνικής ομάδας τοξοβολίας καθώς και πρωταθλητές, βοήθησαν μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν να πετύχουν τους στόχους που είχαν τα μηνύματα του Σεβασμού, της Αριστείας και της Φιλίας! Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θετική και η τοξοβολία κέρδισε πολλούς νέους φίλους.

Το φεστιβάλ «Connected we Stand» έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και του Δήμου Αθηναίων με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, αλλά και την οικονομική ενίσχυση 30.000 θυμάτων πολέμου. Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη τους μέσω ρουχισμού και σχολικών ειδών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης