Τον προσεχή Οκτώβριο θα διεξαχθεί το τουρνουά τένις «BNP Paribas Open» στο Indian Wells της Καλιφόρνια, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (20/05) η ATP. Η διοργάνωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει στο διάστημα 8-21 Μαρτίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω των ανησυχιών που υπήρχαν για την εξάπλωση της πανδημίας, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ν΄ αλλάξουν οι ημερομηνίες για δεύτεση συνεχόμενη χρονιά.

Ευρέως γνωστό ως «πέμπτο κορυφαίο» μετά τα τέσσερα Grand Slams (Australian Open, US Open, Roland Garros, Wimbledon) το τουρνουά Masters 1000 του 2020 ήταν το πρώτο μεγάλο επαγγελματικό αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ που ακυρώθηκε πέρυσι λόγω του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από την επανέναρξη του Tour τον Αύγουστο του 2020, έπρεπε να ακολουθήσουμε μια ευέλικτη προσέγγιση στο καλαντάρι με σκοπό να διοργανώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις μας», τόνισε ο πρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδία Αντρέα Γκαουντένζι.

«Όλοι στο άθλημα που εκπροσωπούμε έχουν χάσει το BNP Paribas Open τα τελευταία δύο χρόνια και η επιστροφή του τον Οκτώβριο είναι υπέροχο για το τένις. Το καλαντάρι είναι εξαιρετικά περίπλοκο και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις εκδηλώσεις σε αυτό το τμήμα της σεζόν, καθώς προσπαθούμε να καλύψουμε αυτές τις αλλαγές προς όφελος του συνολικού αθλητισμού», πρόσθεσε ο Γκαουντένζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης