«Ποδαρικό» με το… αριστερό έκανε η ελληνική ομάδα στο «παρθενικό» τουρνουά τένις ATP Cup, η «αυλαία» του οποίου άνοιξε τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/1) σε τρεις πόλεις της Αυστραλίας.

Η «γαλανόλευκη» αντιμετώπισε τον Καναδά στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 6ου ομίλου, οι αναμετρήσεις του οποίου διεξάγονται στο Μπρισμπέιν, αλλά γνώρισε την ήττα και στα τρία παιχνίδια που έγιναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος για την ελληνική ομάδα έπαιξε ο Μιχάλης Περβολαράκης που αντιμετώπισε τον Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, με τον Καναδό να επικρατεί με 6-1, 6-3.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμετρήθηκε με τον Ντένις Σαποβάλοφ (Νο 15 στην παγκόσμια κατάταξη) και ηττήθηκε δύσκολα με 7-6(6), 7-6(4).

Ακολούθως Ελλάδα και Καναδάς «μονομάχησαν» και στο διπλό με τους Οζέρ-Αλιασίμ και Σαποβάλοφ να καταβάλουν την αντίσταση των Περβολαράκη και Πέτρου Τσιτσιπά με 6-2, 6-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επόμενος αντίπαλος της ελληνικής ομάδας είναι την Κυριακή (5/1, 09:30) η Γερμανία. Βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινωθεί, ο Μιχάλης Περβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Γιάν-Λέναρντ Στρουφ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Αλεξάντερ Ζβέρεβ, ενώ οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στο διπλό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης