Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει απόψε (20:00, COSMOTE SPORT 6 HD) τον Καναδό Μίλος Ράονιτς, στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς που είναι προγραμματισμένοι στο τουρνουά στο Western & Southern Open της Νέας Υόρκης. Στο έτερο ραντεβού που θα ακολουθήσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Όπως είναι γνωστό όλο το πρόγραμμα της διοργάνωσης που… μεταφέρθηκε στη Νέα Υόρκη από το Σινσινάτι, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, μετατέθηκε μετά την ιστορική απόφαση των διοργανωτών να αναβάλουν για μια ημέρα τους αγώνες, εξαιτίας της αστυνομικής βίας, των φυλετικών διακρίσεων και της κοινωνικής ανισότητας στις ΗΠΑ, με αφορμή τους πυροβολισμούς αστυνομικού εναντίον του Τζέικομπ Μπλέικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ράονιτς ξεπέρασε δύσκολα με ανατροπή, 4-6,7-6 (2), 7-5 το εμπόδιο του Φίλιπ Κράινοβιτς στα προημιτελικά, ενώ ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε αφού ο αντίπαλός του στους «8» του τουρνουά της Νέας Υόρκης, Ράιλι Οπέλκα, εγκατέλειψε εξαιτίας προβλήματος στο δεξί του γόνατο.

Μία φορά έχουν βρεθεί αντιμέτωποι Τσιτσιπάς και Ράονιτς, όταν ο Καναδός πρωταθλητής είχε επικρατήσει 3-0 σετ στον 3ο γύρο του Australian Open 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης