Ο Νικ Κύργιος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο δεξί αγκώνα και έτσι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το Ρολάν Γκαρός. Αναλυτικά το μήνυμα του στα social media:

«Δυστυχώς πρέπει να αποσυρθώ από το φετινό Ρολάν Γκαρός. Συζήτησα αρκετά με το τεχνικό μου επιτελείο και κάποιους ειδικούς γιατρούς και αποφασίσαμε πως είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να αγωνιστώ στο τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχω παίξει κανένα ματς τους τελευταίους δυο μήνες και θα ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα να αγωνιστώ στο χώμα, σε αγώνα που πιθανόν θα κριθεί στα πέντε σετ.

Δούλεψα πολύ σκληρά για να είμαι έτοιμος να παίξω στο Γαλλικό Όπεν, το ήθελα απεγνωσμένα, διότι είναι ένα ξεχωριστό τουρνουά για εμένα, αλλά πραγματικά ξέμεινα από χρόνο.

Το πρόβλημα στον αγκώνα μου με πηγαίνει πίσω και βλέποντας την grass court season να βρίσκεται προ των πυλών, δεν θέλω να ρισκάρω την συμμετοχή μου εκεί αγωνιζόμενος στο χώμα τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα καλά νέα είναι ότι δεν πονάω πια, δουλεύω σκληρά και απολαμβάνω τις προπονήσεις μου και βλέπω μπροστά να επιστρέψω σε αγωνιστικό ρυθμό στο τουρνουά της Στουτγάρδης, στο γρασίδι.

Συγγνώμη στους φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήρια θέλοντας να με δουν να παίζω, αλλά είμαι πολύ ευγνώμων για την συνεχή υποστήριξη και την αγάπη σας προς εμένα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης