Κόντρα στη Ναόμι Οσάκα θα βρεθεί η Μαρία Σάκκαρη, στην πρεμιέρα του όπεν τουρνουά του Μπέρμιγχαμ, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια, νο 33 στον κόσμο, θα βρεθεί απέναντι στην Ιαπωνέζα κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχο δύο τίτλων γκραν σλαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές την Οσάκα και έχουν από μία νίκη, με την Ελληνίδα τενίστρια να σημειώνει την δική της με 6-3, 7-6(8) πριν από ένα χρόνο, στο Σινσινάτι, όταν η Ιαπωνέζα βρισκόταν στο νο 19 του κόσμου. H πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν ήταν το Μάρτιο του 2018 στο Δ’ γύρο του Indian Wells, με νικήτρια τότε την Οσάκα, η οποία μάλιστα είχε κατακτήσει και το τρόπαιο.

Αυτός θα είναι και ο πρώτος αγώνας της Σάκκαρη για φέτος στο γρασίδι, αφού στο Νότιγχαμ όπου αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα και έφτασε έως τα προημιτελικά, δεν έγιναν αγώνες στα χορτάρινα κορτ, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης.

Όποια από τις δύο προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της 24χρονης Γιούλια Πουτίντσεβα από το Καζακστάν (νο 43) και της 22χρονης Βρετανίδας Χάριετ Νταρτ (νο 106).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης