Την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά που διεξάγεται στο γρασίδι θα έχει το Σάββατο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει περίπου στις 16:00 (Cosmote Sport 6) τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ στον τελικό του Mallorca Championships, προκειμένου να παραταχθεί με τη ψυχολογία στα ύψη στο Γουίμπλεντον, η αυλαία του οποίου θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Στεφ» κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον παρθενικό του τελικό σε γρασίδι, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-4) του Γάλλου, Μπενζαμέν Μπόνζι (Νο 56).

Στον αντίποδα ο 34χρονος Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ, νούμερο 20 στην παγκόσμια κατάταξη, προκρίθηκε στους «4» του τουρνουά στη Μαγιόρκα, νικώντας με 2-0 σετ (7-6, 6-2) τον Ελβετό Αντουάν Μπελιέ (Νο 303).

Οι δύο αθλητές θα τεθούν αντιμέτωποι για τρίτη φορά στην καριέρα τους. Στις προηγούμενες δύο νικητής αναδείχθηκε ο «Στεφ», επικρατώντας του Αγκούτ με 3-1 σετ στα προημιτελικά του Australian Open το 2019 και με 2-0 στο περσινό ATP Cup.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τα 6 games που έχουν παίξει πάντως ήταν κλειστά, καθώς στη Μελβούρνη ο Στέφανος κέρδισε με 7-5, 6-4, 4-6, 7-6, ενώ στο τουρνουά των εθνικών ομάδων επικράτησε με 7-5, 7-5.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης