Το απόλυτο γεγονός του φθινοπώρου στη Βόρεια Ελλάδα θα αποτελέσει ο 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, με τις συμμετοχές να ανέρχονται στις 20.000.
Οι δηλώσεις συμμετοχής έκλεισαν με νέο ρεκόρ 4.106 ατομικών συμμετοχών στον Ημιμαραθώνιο και μεταξύ άλλων θα πάρουν μέρος πάρα πολλοί Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές.

Με δεδομένο το τεράστιο ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών για νέες συμμετοχές, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να διαθέσει άλλες 2.000 θέσεις, που θα προστεθούν στους ήδη εγγεγραμμένους δρομείς.
Οι επιπλέον 2.000 θέσεις θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας στο Κέντρο Εγγραφών, στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ – HELEXPO κατά το διήμερο Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, τις ώρες 10:00 – 19:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η φετινή διοργάνωση θα αναδείξει νικητές και νικήτριες και στις 48 ηλικιακές κατηγορίες, πέραν των πρώτων τριών νικητών – νικητριών του Ημιμαραθωνίου δρόμου και του Δρόμου Υγείας 5.000μ.
Το γεγονός αυτό αυξάνει το αγωνιστικό ενδιαφέρον για όλους τους συμμετέχοντες κάθε ηλικίας και καθιστά αυτομάτως την καθιερωμένη Γιορτή της Ημέρας του Μαραθωνίου που τελείται στις αρχές του νέου έτους ακόμα πιο ξεχωριστή, αφού πέραν της τίμησης των συντελεστών των δύο διοργανώσεων του 2018 (Χορηγών, Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντών) θα τιμηθούν και όλοι οι νικητές του φετινού «Νυχτερινού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης