Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του μήκους θα έχουν οι Έλληνες φίλαθλοι, καθώς ο Μίλτος Τεντόγλου έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή του σε τρία εγχώρια μίτινγκ, πέραν βεβαίως του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θα ξεκινήσει τους αγώνες του για τη θερινή σεζόν από τη Λεμεσό (10/5) και τέσσερις ημέρες αργότερα θα βρεθεί στα «Βεργώτεια», στην Κεφαλονιά, όπου έχει αγωνιστεί και τα προηγούμενα χρόνια και μάλιστα κατέχει το ρεκόρ αγώνων με άλμα στα 8,10μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ακολουθήσει η συμμετοχή του στα «Παπαφλέσσεια», στην Καλαμάτα, εκεί όπου πριν 15 χρόνια ο Λούης Τσάτουμας σημείωσε με 8,66μ. το πανελλήνιο ρεκόρ που αντέχει ως σήμερα. Ο Τεντόγλου δεν έχει κρύψει ότι η κατάρριψη αυτού του ρεκόρ αποτελεί στόχο του και θα μπορούσε να το πετύχει στην Καλαμάτα, ενώπιον του κατόχου του (ο Τσάτουμας είναι τεχνικός διευθυντής του φετινού αγώνα), αλλά και του κατόχου του ρεκόρ Ευρώπης, Ρόμπερτ Εμιγιάν, ο οποίος θα είναι και φέτος στο στάδιο της Καλαμάτας, όπως ήταν και το 2007 στο ρεκόρ του Τσάτουμα.

Ο τελευταίος αγώνας του Τεντόγλου μέσα στον Μάιο θα γίνει στις 25 του μηνός στο μίτινγκ Αλμάτων στην Καλλιθέα, εκεί όπου πέρυσι σημείωσε ατομικό ρεκόρ με άλμα στα 8,60μ.

Για τον Ιούνιο, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης προγραμματίζει να συμμετάσχει σε κορυφαία μίτινγκ της Ευρώπης και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κορυφώνοντας την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο του Ορεγκον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης