Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, που θα γίνει την Κυριακή (25/2) στο αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές» στην Πηγή Τρικάλων, αφού θα συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα είναι για μία ακόμη χρονιά μεγάλο, αφού έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 650 αθλητές και αθλήτριες στο σύνολο των κατηγοριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους Άνδρες έχουν δηλωθεί μεταξύ άλλων ο περσινός νικητής Γιάννης Ζερβάκης, αλλά και οι Νίκος Φράγγου και Δήμος Μαγγίνας, που είχαν καταλάβει την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή αθλητών όπως οι Χρήστος Καλλίας, Κώστας Γκελαούζος, Λάμπρος Μαλτέζος, Κώστας Δρόσος και Χρήστος Μπουντούλης, αλλά και του περσινού νικητή στους Νέους, Μάρκου Γκούρλια.

Ο Γιώργος Τάσσης μετά τις καλές εμφανίσεις στον κλειστό, δοκιμάζει και στο ανώμαλο δρόμο, με στόχο να βρεθεί και φέτος στο βάθρο των νικητών, ενώ στους Έφηβους ο Νίκος Σάκης φαίνεται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις γυναίκες η Ράνια Ρεμπούλη έχει και φέτος τον πρώτο λόγο στην απόσταση, ωστόσο εκεί θα είναι προκειμένου να της συναγωνιστούν οι Αναστασία Καρακατσάνη, Γκλόρια Πριβιλέτζιο, Μάγδα Γαζέα, αλλά και η Ελευθερία Πετρουλάκη.

Στις Νέες, η Ειρήνη Μιχαλά είναι το φαβορί, ενώ στις Νεάνιδες θέση εκκίνησης θα πάρει μεταξύ άλλων η περσινή νικήτρια Ευσταθία Φλώρου.

Η Δάφνη Λαβασά μετά τα πανελλήνια ρεκόρ στον κλειστό στίβο, θέλει όπως και πέρυσι τη νίκη και στον ανώμαλο δρόμο. Ο ΑΟ Μυκόνου ήταν νικητής στην ομαδική βαθμολογία Ανδρών της περσινής διοργάνωσης, ενώ στις γυναίκες η νίκη είχε πάει στον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα των αγώνων (Πηγή Τρικάλων, Κυριακή 25/2):

10.00 4 χλμ Νεανίδων

10.25 3 χλμ Κορασίδων

10.45 6 χλμ Εφήβων

11.15 4 χλμ Παίδων

11.40 10 χλμ Ανδρών

12.35 8 χλμ Γυναικών

12.35 6 χλμ Γυναικών Β΄

13.20 8 χλμ Ανδρών Β΄

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης