Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και με την ευκαιρία αυτή οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, στην οποία μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κώστας Νικολούζος και η πρόεδρος του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, Λίνα Ρούσσου.

Ο κ. Νικολούζος τόνισε ότι «πρόκειται για εξαιρετική προσπάθεια» που ελπίζει ότι θα αγκαλιαστεί από όλους και οι αγώνες θα έχουν την αναμενόμενη επιτυχία. «Η Κέρκυρα διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία μιας τέτοιας διοργάνωσης. Η συμμετοχή δρομέων έως τώρα είναι ικανοποιητική, ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάζονται για την υλοποίηση της προσπάθειας και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα Ρούσσου ευχαρίστησε τους φορείς και τους μεμονωμένους εθελοντές που συμβάλλουν στην οργάνωση του Ημιμαραθώνιου, επανέλαβε πως η συμμετοχή είναι ικανοποιητική, με αθλητές από την Κέρκυρα, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, και υπογράμμισε πως οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται. «Σας περιμένουμε όλους. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία» τόνισε.

Την ημέρα του αγώνα θα υπάρξουν από την τροχαία κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η εκκίνηση, ο τερματισμός και οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης θα βρίσκονται στο κέντρο της παλαιάς πόλης, πλατεία Σπιανάδα στο Λιστόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης