Το «International Jumping Meeting», που διοργανώνει ο Φιλαθλητικος Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής και τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και του ΣΕΓΑΣ, έρχεται δυναμικά και φέτος για 11η συνεχή χρονιά την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας με τη συμμετοχή παγκόσμιας κλάσης αθλητών και αθλητριών αλλά και όλων των πρωταθλητών/τριών της χώρας μας.

Η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο άλμα εις μήκος, Ιβάνα Σπάνοβιτς (Σερβία) έρχεται να αγωνιστεί στην Καλλιθέα για 2η φορά μετά το 2018, όπου είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη επίδοση στον κόσμο με άλμα στα 6,98μ.! Η κορυφαία άλτρια του μήκους στον κόσμο αναμένεται και φέτος να προσφέρει μοναδικό θέαμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους άνδρες, ξεχωρίζει η συμμετοχή του Πρωταθλητή Ευρώπης στο άλμα εις μήκος, Μίλτου Τεντόγλου αλλά και αυτή του Πρωταθλητή Ελλάδας, Μανώλη Καραλή στο άλμα επί κοντώ.

Στη Διεθνή Συνάντηση Αλμάτων δυναμικό παρών αναμένεται να δώσουν ο απόλυτος κυρίαρχος του τριπλούν στη χώρα μας, Δημήτρης Τσιάμης, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 στο ίδιο αγώνισμα, Σπυριδούλα Καρύδη, ο περσινός νικητής στο ύψος, Αντώνης Μέρλος, ο Κώστας Μπανιώτης και ο Βασίλης Κωνσταντίνου (Κύπρος) ενώ στις γυναίκες, ξεχωρίζουν η Ιωάννα Ζάκκα, η Τατιάνα Γκούσιν και η Μαρίγια Βούκοβιτς (Μαυροβούνιο).

Οι συμμετοχές στο φετινό Μίτινγκ Αλμάτων από ξένες χώρες φτάνουν τις 10 μέχρι στιγμής. Μεταξύ αυτών, ο Φαμπιάν Ντέρλιντ από την Σουηδία στο ύψος (νικητής στην Καλλιθέα το 2018), στο μήκος οι Λεβόν Αγκασιάν (Αρμενία), Γιάν Ραντριανασολο (Γαλλία), Ζαν Πιερ Μπέρτραντ (Γαλλία) και η Ρουγκί Σο (Γαλλία) και στο τριπλούν η Χάνα Μινένκο (Ισραήλ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού, European Athletics και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού, World Athletics.

Οι ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο μπορούν να παρακολουθήσουν το Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων σε live streaming μέσα από το επίσημο Site του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας (www.filkal.gr).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης