Ο Γιώργος Τζατζιμάκης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του εμφανίσεις στην κατηγορία των εφήβων στο της πόλης Ιβάνο Φράνκφιστ της Ουκρανίας, κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 10χλμ βάδην.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής του Ηλία Γκαραβέλα διένυσε την απόσταση σε 41.24, δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι το μέλλον του ανήκει.
Η επίδοση αυτή του έδωσε την πρώτη θέση στον αγώνα και βελτίωσε το 41.38 του Ζαχαρία Τσαμουδακη, απο τις 15 Μαρτίου του 2015.
Ο νεαρός αθλητής ανεβαίνει από φέτος χιλιόμετρα και πλέον ως αθλητής της κατηγορίας Κ23 θα διεκδικήσει νέες διακρίσεις με τα χρώματα της εθνικής ομάδας. Το καλοκαίρι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Από εκεί και πέρα, πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Κυριακή Φιλτισάκου, η οποία ήταν πρώτη στα 10χλμ. βάδην νεανίδων με 50.45.
Η νεαρή θα ανήκει στην κατηγορία Κ20 και την επόμενη χρονιά, στη διάρκεια της οποίας θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στην ίδια απόσταση συμμετείχε και η Ευσταθία Σαλμά, που ήταν έκτη με 54.58, επίδοση πολύ κοντά στο φετινό της ρεκόρ.

Στα 10χλμ. βάδην Παίδων, ο Διονύσης Τόλιος κατέλαβε την έβδομη θέση με 53.28, ενώ στα 5χλμ. βάδην Κ18 η Βιολέτα Σπουδά ήταν τέταρτη με 27.25.

Την Κυριακή (21/10) στην ίδια διοργάνωση θα αγωνιστούν η Σοφία Αλικανιώτη και η Αθανασία Βαίτση στα 20χλμ. βάδην.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης