Στίβος: Ντεμπούτο με άλμα στα 4.60 μέτρα για την Στεφανίδη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Απριλίου 2021, 16:14
Στίβος: Ντεμπούτο με άλμα στα 4.60 μέτρα για την Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη πραγματοποίησε το Σάββατο τον πρώτο από τους τρεις προπονητικούς αγώνες που έχει πραγματοποιήσει έως τις 10 Μαΐου.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο συμμετείχε σε διοργάνωση που έγινε στο προπονητικό κέντρο Τσούλα Βίστα στην Καλιφόρνια και άνοιξε τη χρονιά με άλμα στα 4,60 μέτρα.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ έδειξε από νωρίς στη σεζόν πως είναι σε καλή κατάσταση και στη σωστή κατεύθυνση ενόψει των διοργανώσεων του ανοιχτού.

Η Στεφανίδη, θα κάνει τον επόμενο της αγώνα στις 2 Μαΐου και πάλι στο προπονητικό κέντρο στην Τσούλα Βίστα και στις 9 Μαΐου θα συμμετάσχει στο «Golden Games» στην Καλιφόρνια, διοργάνωση που είναι ενταγμένη στα Continental Tour της WA.

Η Στεφανίδη έχει ως στόχο της χρονιάς να βρεθεί στη καλύτερη δυνατή κατάσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προκειμένου να διεκδικήσει και πάλι να ανέβει στο βάθρο των νικητριών.

Η αθλήτρια θα κάνει τον βασικό όγκο αγώνων της στην Ευρώπη, αφού αναμένεται τον επόμενο μήνα να έρθει στην Ελλάδα. «Μπορεί να μην κατάφερα το ύψος που θα ήθελα, αλλά για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκα ότι είμαι πολύ κοντά σε ένα μεγάλο άλμα» έγραψε η αθλήτρια μετά τον αγώνα στον λογαριασμο της στο Instagram. Η Στεφανίδη ξεπέρασε με την πρώτη τα 4,50 μ. και 4,60 μ. και στη συνέχεια έχασε το 4,71 μέτρα.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Απριλίου 2021, 16:19