Η παράταξη Αναγέννηση, που στην πρώτη συμμετοχή της σε εκλογές του ΣΕΓΑΣ ανέδειξε δέκα μέλη της στο νέο διοικητικό συμβούλιο σε σύνολο 21 – η παράταξη ΑΚΑΣ νικήτρια των εκλογών πήρε 11- εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλωσορίζει την πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της ομοσπονδίας που θα γίνει αύριο το βράδυ (Τρίτη, 6/4) και τονίζει ότι θα είναι «εγγυήτρια των συμφερόντων αθλητών, προπονητών και σωματείων»

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η Αναγέννηση θα προσπαθήσει να συνεισφέρει θετικά στο στίβο με τις προτάσεις και τις ιδέες της, ενώ τα μέλη της στο ΔΣ θα εργαστούν με συνέπεια, εντιμότητα και πίστη για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια στο άθλημα. Φυσικά, τονίζει, θα ελέγχει καθημερινά τις αποφάσεις της πλειοψηφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού ευχαριστεί τα σωματεία του κλασικού αθλητισμού της χώρας που την ανέδειξαν σε πρωταγωνιστικό παράγοντα για τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο χώρος του στίβου. Τα μηνύματα υποστήριξης πριν τις εκλογές και πολύ περισσότερο μετά τις εκλογές, μας δίνουν τη δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για ένα νέο ξεκίνημα στο ελληνικό στίβο.

Το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα καθορίζει και τους ρόλους στο Διοικητικό Συμβούλιο. Εμείς θα συνεισφέρουμε θετικά με τις προτάσεις μας και τις ιδέες μας, από τις τιμητικές θέσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Η συμμετοχή των 10 μελών μας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, έρχεται για να υπηρετήσει τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αντικειμενικότητα, την πρόοδο.

Οι δέκα σύμβουλοι της Αναγέννησης, θα είναι οι εγγυητές των συμφερόντων των αθλητών, των προπονητών, των σωματείων του αθλήματος. Θα εργαστούν με συνέπεια, εντιμότητα και πίστη για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Στο ρόλο αυτό μας τοποθέτησαν, με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών, οι εκπρόσωποι των σωματείων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αναγέννηση στην πρώτη της εμφάνιση στο χώρο του στίβου άγγιξε το 50% της δύναμης των σωματείων. Μία επιτυχία που ορίζει το ρόλο μας, αλλά δεν τον περιορίζει στο Διοικητικό Συμβούλιο. Φυσικά θα ελέγχουμε καθημερινά τις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Παράλληλα προσκαλούμε τη νέα πρόεδρο να στηρίξει βασικές προγραμματικές μας θέσεις, όπως τις έχουμε παρουσιάσει μέσα από τον δωδεκάλογο της Αναγέννησης.

Ευχόμαστε στη νέα πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, στα μέλη του προεδρείου που η ίδια θα επιλέξει, αλλά και στο σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καλή δύναμη για τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουν», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Αναγέννηση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης