Στις 30/6 το πρώτο σερβίς στους ημιτελικούς της Volley League

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, 02:24
Στις 30/6 το πρώτο σερβίς στους ημιτελικούς της Volley League

Για την Τρίτη 30 Ιουνίου ορίστηκε ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Volley League 2019-20. Αυτό αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των τεσσάρων ΤΑΑ που θα αγωνιστούν στην ημιτελική και τελική φάση των πλέι οφ.

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ θα ξεκινήσουν στις 30 Ιουνίου 2020, με τον πρώτο αγώνα του ζευγαριού 1-4 (Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου). Την 1η Ιουλίου θα γίνει ο πρώτος αγώνας του ζευγαριού 2-3 (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός), στις 2 Ιουλίου η δεύτερη συνάντηση Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου και στις 3 Ιουλίου η δεύτερη του ζεύγους ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Εφόσον χρειαστούν και οι τρίτοι αγώνες, θα διεξαχθούν στις 4 (Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου) και 5 Ιουλίου (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός). Όλοι οι ημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Ο.Α.Κ.Α. και η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες.

Θα ακολουθήσουν οι τελικοί με πρώτο αγώνα στην έδρα της ομάδας που είχε καλύτερο πλασάρισμα την κανονική περίοδο (τέλος 16ης αγωνιστικής). Ο τίτλος θα κριθεί στις 2 νίκες.

Ακόμη, εγκρίθηκε η τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν από την ΕΡΤ, με την οποία θα γίνει και ο προγραμματισμός των ωρών.

Η αποστολή κάθε ομάδας θα περιλαμβάνει 16 άτομα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ρυθμιστούν από το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από τον ΕΟΔΥ και την Γ.Γ.Α.

Αποφασίστηκε να εντατικοποιηθούν οι ενέργειες ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ προς την FIVB και τις οικείες ομοσπονδίες προέλευσης των αλλοδαπών αθλητών των ΤΑΑ για την επέκταση των ITC τους.

Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα όπως εσόδων, εξόδων, χορηγιών, βίντεο τσεκ και διαιτησίας των πλέι οφ. Συζητήθηκαν σημαντικές παρατηρήσεις των ΤΑΑ επί τις ειδικής συμπληρωματικής προκήρυξης της τελικής φάσης καθώς και οικονομικά ζητήματα διεξαγωγής των αγώνων

Ορίστηκε νέα συνεδρίαση των εκπροσώπων των τεσσάρων ΤΑΑ εντός της επόμενης εβδομάδας.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, 02:26