Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών Μάικ Τάισον θα πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του, απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή τεσσάρων κατηγοριών, Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ, σε αγώνα επίδειξης στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας των οκτώ γύρων θα είναι μέρος μιας εκδήλωσης τριών ωρών, μέσω pay per view που θα εμφανίζεται στην πλατφόρμα Triller, η οποία έχει επίσης αποκτήσει δικαιώματα για ένα ντοκιμαντέρ δέκα επεισοδίων, που θα περιέχουν παρασκήνια και σκηνές πριν και μετά τον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης και μουσικές παραστάσεις.

Ο Τάισον… πείραζε τους θαυμαστές του για μια πιθανή επιστροφή στη δράση τον Μάιο, όταν ο 53χρονος δημοσίευσε βίντεο δείχνοντας τον να προπονείται. Ένα από αυτά, μάλιστα, κατέγραφε τον Τάισον να χτυπά τον σάκο με δύναμη, στέλνοντας το μήνυμα «επέστρεψα».

Λίγο αργότερα, γνωστοποιούσε ότι σκέφτεται την επιστροφή του, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς και οι πιθανοί αντίπαλοι άρχισαν αμέσως να παρατάσσονται για μια «μάχη» μαζί του. Ωστόσο, επιλέχθηκε ο 51χρονος Τζόουνς, ο οποίος αγωνίστηκε τελευταία φορά το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης