Υπό τις οδηγίες του Κώστα Αρσενιάδη θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία επέστρεψε στη Volleyleague, καθώς την Κυριακή ανακοινώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών.

H σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Αρσενιάδη. Η διοίκηση του Συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τον 42χρονο (24/10/1967) τεχνικό ο οποίος αναλαμβάνει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ που επέστρεψε στα σαλόνια της Volleyleague.

Ο Κώστας Αρσενιάδης ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής από τον Αίολο Ταύρου και το 1987 φόρεσε την “κιτρινόμαυρη” φανέλα. Για μία 8ετία τίμησε τα χρώματα της ΑΕΚ και το 1995 πήρε μεταγραφή για τον Ιωνικό Νίκαιας όπου και “έκλεισε” την καριέρα του το 1997.

Από το 1990 ασχολείται με την προπονητική στη γυναικεία ομάδα του Αιόλου, ενώ τη διετία 1992-94 προπονούσε τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Την πρώτη του μεγάλη επιτυχία τη σημείωσε με την Μεταμόρφωση την οποία ανέλαβε στο Β’ Τοπικό και την οδήγησε με 5 ανόδους σε 6 χρόνια στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ακολούθησε το Παγκράτι το 2000 το οποίο και από τη Β’ Εθνική το οδήγησε το 2003 στην Α1 και το 2006 κατέκτησε την 5η θέση στην Α1 και την έξοδο στην Ευρώπη. Τη διετία 2007-2009 κάθισε στους πάγκους της Κηφισιάς και του Ηρακλή, κατακτώντας το Super Cup 2008 με τους Θεσσαλονικείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Αρσενιάδης κάθισε στον πάγκο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ τη διετία 2009-11 και στη συνέχεια επέστρεψε στην Κηφισιά, οδηγώντας την σε μεγάλες νίκες και σε υψηλές θέσεις στη Volleyleague έως το Νοέμβριο του 2018.

Παράλληλα, έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Ανδρών, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες.

Πλέον, ο Κώστας Αρσενιάδης αναλαμβάνει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου, επιστρέφοντας στο Σύλλογο που ανδρώθηκε ως αθλητής και θήτευσε ως προπονητής.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε στο aek.gr: “Χαίρομαι πολύ που ανήκω και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θεωρώ ότι γνωρίζοντας πολλά από το χώρο του βόλεϊ και την ΑΕΚ, υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία από το παρελθόν και στο μέλλον θα δούμε τις δυνατότητες της ΑΕΚ στο χώρο του βόλεϊ. Προσωπικά θέλω να διατηρήσουμε χαμηλά τη μπάλα και να μιλήσουμε δουλεύοντας. Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν πάντα φιλικός με το τμήμα βόλεϊ. Τον έχω ζήσει και ως παίκτης και ως προπονητής και πάντα μας βοηθούσε ποικιλοτρόπως. Το είχε στην καρδιά του το βόλεϊ και το γνωρίζουν όλοι αυτό. Μαζί λοιπόν θα πορευτούμε και τώρα“.

Κώστα, καλωσήρθες πίσω στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης