Ανδρέας Αθανασούλης

Τέσσερις επαγγελματίες αθλητές μέσα στο 2019 έχουν χάσει τη ζωή τους γεγονός που έχει φέρει θλίψη και έντονο προβληματισμό τόσο στην οικογένεια της πυγμαχίας, όσο και στον φίλαθλο κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάτρικ Ντέι ήταν ο τελευταίος που απεβίωσε λόγω των βάναυσων χτυπημάτων του αντιπάλου του και πρόσθεσε το όνομα του στη «μαύρη» λίστα που συμπληρώνουν οι Μαξίμ Νταντάσεφ, Ούγκο Σαντιγιάν και Μπόρις Στάντσοφ.

Ο Γιώργος Στεφανόπουλος μίλησε στο zougla.gr αναφορικά με το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει στο χώρο του δυναμικού αυτού αθλήματος και ξεκαθάρισε ότι μετά από ένα σημείο ο ίδιος ο προπονητής του αθλητή πρέπει να σταματάει το παιχνίδι!

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και πρόεδρος του ΣΕΠ υπογράμμισε την δίψα και τη λαχτάρα του αθλητή να μην… λυγίσει την ώρα του αγώνα, παρά τα βαριά τραύματα και τον ιδιαίτερο ρόλο του προπονητή που δυσκολεύεται να ρίξει λευκή πετσέτα για να μην… καταδικάσει σε ήττα τον αθλητή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφέρθηκε στους εντατικούς και ενδελεχείς ιατρικούς ελέγχους που γίνονται στους πυγμάχους τόσο στον ελληνικό, όσο και στον διεθνή χώρο και απέδωσε τα περιστατικά στην ατυχία των θυμάτων.

Παράλληλα, στάθηκε στον ρόλο του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας (ΣΕΠ) και τα όσα έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια, υπογραμμίζοντας τη λύπη του για τα δυσάρεστα νέα.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Γιώργος Στεφανόπουλος σε μία ενδιαφέρουσα κουβέντα για την επαγγελματική πυγμαχία:  

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης