Στα ημιτελικά του Σινσινάτι Όπεν προκρίθηκε για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς λύγισε την αντίσταση του 21χρονου Καναδού Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ (Νο.17) με 2-1 σετ.

Όπως είναι φυσικό ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να κατακτήσει στο Σινσινάτι τον δεύτερο ATP Masters 1000 τίτλο της καριέρας του, ωστόσο για να μπορέσει να τον διεκδικήσει θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Σάσα Ζβέρεφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Στεφ» (Νο 3) θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Κυριακής (01:00, Cosmote Sport 6) τον Γερμανό τενίστα, Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, με στόχο φυσικά τη νίκη, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης.

Ο 24χρονος τενίστας, ο οποίος αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, προκρίθηκε στα ημιτελικά, επικρατώντας εύκολα, μετά από μόλις 59 λεπτά αγώνα, του Κάσπερ Ρουντ (Νο.11) με 2-0 σετ (6-1, 6-3).

Ο Ζβέρεφ είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον Τσιτσιπά, κάτι που σημείωσε άλλωστε στις δηλώσεις του, μετά τη νίκη επί του Νορβηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι αγώνες δεν θα γίνουν ευκολότεροι. Νομίζω ότι ο Στέφανος βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα αυτή τη στιγμή και ανυπομονεί να παίξει και αυτόν τον αγώνα επειδή είμαστε μπροστά στο US Open.

Θα πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας τένις και νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό για όλους μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός, ο οποίος έχει κατακτήσει τρεις τίτλους φέτος, συμπεριλαμβανομένου του Masters 1000 στη Μαδρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πολύ καλή παράδοση απέναντι στον Ζβέρεφ, καθώς προηγείται με 6-2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Στον άλλο ημιτελικό ο Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο 2) θα αναμετρηθεί με τον συμπατριώτη του Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο 7).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης