Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα για τις σημερινές επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα τζούντο και κωπηλασίας απέστειλε ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

Oι Λευτέρης και Γιώργος Κόνσολας, Σπύρος Γιάνναρος και Παναγιώτης Μαγδανής ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών, ενώ η Κατερίνα Νικολαΐδου πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών, στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Άμστερνταμ. Στο τζούντο ο Ηλίας Ηλιάδης κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -90κ. στο παγκόσμιο της Ρωσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγχαρητήρια για τις παγκόσμιες διακρίσεις σας. Με τις μεγάλες σας επιτυχίες αποδεικνύετε σε όλους μας ότι όποιες και αν είναι οι δυσκολίες, η συντονισμένη και η άοκνη προσπάθεια αποδίδει πάντα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός για τις επιτυχίες της κωπηλασίας, ενώ σε άλλο τηλεγράφημα σχετικά με τη διάκριση του Ηλία Ηλιάδη, είπε: «Θερμά συγχαρητήρια για τη νέα μεγάλη σου επιτυχία. Οι συνεχείς διακρίσεις σου και η συνέπειά σου στη σκληρή δουλειά αποτελούν παράδειγμα για όλους τους Έλληνες. Σ’ ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης