Ως έναν αθλητή με απεριόριστες δυνατότητες χαρακτήρισε ο Δημήτρης Σαρακατσάνης τον Απόστολο Χρήστου, σχολιάζοντας την κατάκτηση από τον 18χρονο κολυμβητή του ασημένιου μεταλλίου στα 50μ. ύπτιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων της Ναντζίνγκ.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, τόνισε χαρακτηριστικά: «Όταν μιλάμε για τον Αποστόλη Χρήστου, μιλάμε για ένα αυθεντικό ταλέντο, για ένα πραγματικό χρυσάφι. Το μεγαλύτερο κατά την προσωπική μου άποψη ταλέντο στην Ελλάδα, το οποίο έχει απεριόριστες δυνατότητες. Συγχαρητήρια στον Αποστόλη για τη νέα του επιτυχία στην Κίνα, του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της διοργάνωσης. Είμαι χαρούμενος για την κατάκτηση του μεταλλίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Σαρακατσάνης μίλησε και για την ελληνική παρουσία στα αγωνίσματα της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Έδωσε συγχαρητήρια στους Σπύρο Γιαννιώτη, Αντώνη Φωκαΐδη και Κέλυ Αραούζου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ομαδικό, υπογράμμισε όμως ότι «… και η Κέλυ και ο Σπύρος έπρεπε να έχουν γυρίσει στην Ελλάδα με περισσότερα μετάλλια. Το αξίζουν, γι’ αυτό έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να είναι με περισσότερες διακρίσεις σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, αλλά κάποιες συγκυρίες οδήγησαν τα παιδιά αυτά στην κατάκτηση μόνο ενός μεταλλίου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης