Λίγη ώρα μετά την πρώτη της νίκη στο Roland Garros, επί της Κλάρα Μπιουρέλ με 2-0, η Μαρία Σάκκαρη επανέλαβε στις δηλώσεις της το πόσο της αρέσει να παίζει στο Παρίσι, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή της με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

«Δεν το κρύβω, είναι το αγαπημένο μου τουρνουά. Έχω καλές αναμνήσεις εδώ. Το 99% του κόσμου υποστήριζε την Κλάρα, είναι απόλυτα κατανοητό διότι κατάγεται από την Γαλλία. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι κάτι το απίστευτο. Και χαίρομαι διπλά που επιστρέψαμε σ΄ αυτή με κόσμο στις εξέδρες», είπε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία στη συνέχεια μίλησε με πολύ καλά λόγια για τη σημερινή της αντίπαλο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Κάρλα έχει αρκετές δυνατότητες και μπορεί να εξελιχθεί. Είναι αθλητική, τα χτυπήματα της είναι καλά και στα θετικά γι΄ αυτήν είναι πως έχει τη βοήθεια της κυβέρνησης και της ομοσπονδίας. Είμαι βέβαιη πως θα τη δούμε και στα επόμενα Roland Garros.»

Για τη σκληρή δουλειά που κάνει παραδέχθηκε: «Πολλές κοπέλες μπαίνουν στην πρώτη δεκάδα σε μικρότερη ηλικία, γύρω στα 18 έτη, εμένα μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο. Είναι καλό να έχεις σπουδαία ομάδα γύρω σου και να πιστεύεις σε αυτό που θες να κάνεις. Πιστεύω πως είναι περήφανοι για μένα».

Τέλος, αναφερόμενη στο πρώτο της ματς στο Παρίσι, σχολίασε: «Έπαιξα σε αυτό το γήπεδο με αυτόν τον κόσμο για πρώτη φορά. Για μένα είναι μια ανταμοιβή που βρίσκομαι εδώ ως παίκτρια του Top 5. Είναι ωραίο που υπάρχει κόσμος και βιώνω αυτή την ατμόσφαιρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης