Η κάτοχος του US Open, Έμα Ραντουκάνου, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την ήττα που γνώρισε χθες (29/10) στο Open της Τρανσυλβανίας, παραδέχθηκε ότι ακόμη προσπαθεί να «συμβιβαστεί» με τον γρήγορο ρυθμό που επικρατεί στο tour και υποσχέθηκε ν΄ αφήσει πίσω της το άσχημο αποτέλεσμα στο ματς με την Ουκρανή, Μάρτα Κόστιουκ.

Η 18χρονη Βρετανή ηττήθηκε με «κάτω τα χέρια» (6-2, 6-1) σε λιγότερο από μία ώρα στο 250άρι τουρνουά της WTA που διεξάγεται στο Κλουζ, κάνοντας 41 αβίαστα λάθη στη διάρκεια της αναμέτρησης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ένιωθα σωματικά ότι βρισκόμουν στο 100%. Ήμουν αρκετά κουρασμένη, θα μπορούσα να πω ότι “κοιμόμουν”. Μερικές φορές απλά έχεις κάποιες μέρες που δεν νιώθεις στην καλύτερη κατάσταση», είπε μετά το ματς στους δημοσιογράφους η Ραντουκάνου και συνέχισε: «Το έβλεπα από το πρωί, από την προπόνηση. Ήθελα να βγω στο γήπεδο και να προσπαθήσω για το καλύτερο και να δω πώς θα πάει, ήλπιζα να πήγαινε καλύτερα. Αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα σήμερα (σ.σ. χθες). Είναι απλώς απογοητευτικό που έχεις αυτές τις μέρες. Δεν είναι ωραίο συναίσθημα να το βιώνεις, αλλά πρέπει απλώς να το ξεπεράσω και θα το ξεπεράσω. Και μετά θα επιστρέψω σε άλλο τουρνουά σύντομα».

Μετά την κατάκτηση του τίτλου του Flushing Meadows τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρότι μπήκε από τους προκριματικούς στο κυρίως ταμπλό του κορυφαίου Grand Slam, η Ραντουκάνου είχε ανακοινώσει τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Άντριου Ρίτσαρντσον.

Παραδέχθηκε ότι «τα πράγματα πάνε καλά», ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου της προπονητή. «Έχω βιώσει πολλά τους τελευταίους έξι μήνες, με πολύ λίγα… κενά. Απλώς προσαρμόζομαι στη γρήγορη “ζωή” του tour και προφανώς είμαι ακόμα πολύ νέα για να την διαχειριστώ, οπότε θα μου πάρει ακόμα λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ. Μετά το Λιντς θα έχω πιθανώς μια εβδομάδα άδεια για να… επιστρέψω και να είμαι ψυχικά και σωματικά… φρέσκια για τη δύσκολη περίοδο προετοιμασίας. Θα είναι η πρώτη μου και από ό,τι έχω ακούσει, είναι πολύ δύσκολες τέσσερις εβδομάδες σωματικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης