Ο Κώστας Φιλιππίδης αναδείχθηκε νικητής στον τελευταίο αγώνα της σειράς Indoor Tour, που διεξήχθη την Παρασκευή στη Μαδρίτη, με άλμα στα 5,60 μέτρα.

Στο ίδιο στάδιο, όπου το 2018 υπερέβη τα 5,85 μ. και σημείωσε ρεκόρ διοργάνωσης, ο Φιλιππίδης ολοκλήρωσε ιδανικά τους αγώνες του στη «Γηραιά Ήπειρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,30 μ., 5,50 μ. και 5,60 μ., ενώ απέτυχε στα 5,70 μέτρα.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο θα κλείσει τη σεζόν του κλειστού στίβου στο ΣΕΦ, ως ένας από τους πρωταγωνιστές του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού.

Δεύτερος στο μήκος ο Τέντογλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αποψινό μίτινγκ μετείχε και ο Μίλτος Τεντόγλου, που ήταν δεύτερος στο μήκος με καλύτερη προσπάθεια στα 8,07 μ. στο έκτο και τελευταίο άλμα του, δείχνοντας και στην Μαδρίτη την ευκολία να υπερβαίνει τα 8 μέτρα.

Ο Τεντόγλου, μετά την ακύρωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, συνέχισε τους αγώνες του κυρίως για να δοκιμάσει νέα πράγματα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης είχε ακόμη άλματα στα 8,05 μ., 7,83 μ., 8,00 μ., και 7,96 μέτρα. Νικητής ήταν ο Γιαν Ετσεβαρία (Κούβα) με 8,41 μ. στο έκτο άλμα και τρίτος ο Τομπάιας Μόντλερ (Σουηδία) με 8,02 μέτρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης