Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο piano – restaurant “THE NEW OLD TIMES ” στην Κηφισιά, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η πρώτη κοπή της πίτας του ΣΕΠ (σ.σ.: Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας).

Στο χαιρετισμό που απεύθυνε ο Πρόεδρος του ΣΕΠ Γιώργος Στεφανόπουλος στους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε τα μέλη του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ που μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας είπε ότι τα θεωρεί οικογένειά του. Ευχαρίστησε τους πυγμάχους που έχουν ήδη ενταχθεί στο ΣΕΠ και τους προπονητές τους και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό, τι μπορεί για να ανέβουν όσο ψηλότερα γίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαρίστησε τους διαιτητές που μέχρι τώρα στηρίζουν το ΣΕΠ και τόνισε ότι όσοι ενταχθούν στο ΣΕΠ θα βγουν μόνο κερδισμένοι. Ανακοίνωσε και ο ίδιος την έναρξη του πρώτου πρωταθλήματος επαγγελματικής πυγμαχίας στην Ελλάδα μες στο Μάρτη.

Ευχαρίστησε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που φροντίζει ο ίδιος να καλύψουν τα συνεργεία του ζωντανά τη μετάδοση των αγώνων από το zougla.gr web tv και κάνει ό, τι μπορεί για να προβληθεί η πυγμαχία ως άθλημα, όσο περισσότερο γίνεται σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ευχαρίστησε το Βoxingnews.gr που έδωσε στο ΣΕΠ την υπόσταση που του αξίζει όπως ανέφερε. Τέλος ευχαρίστησε το ΔΣ του ΣΕΠ, τους “αφανείς ήρωες” όπως τους χαρακτήρισε, τις κυρίες Άννα Μάρκου και Φαίη Ζαμπετάκη και ιδιαίτερα τον αδελφικό του φίλο Παναγιώτη Γκίκα που τον στηρίζει πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι τυχεροί του φλουριού πήραν δώρα γαντάκια κόσμημα για το λαιμό και πολύ ωραίο ρολόι μεγάλης αξίας προσφορά του κοσμηματοπωλείου GOLDENHOUSE στο Περιστέρι, γάντια σάκου PERSANΙ και το βιβλίο του Γιώργου Στεφανόπουλου με τίτλο Μια Ζωή σαν Ring.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης