Σε δήλωσή του ο Γιώργος Στεφανόπουλος και απευθυνόμενος σε όλους τους φίλους του από το facebook και πιο συγκεκριμένα, σε όποιον έχει την παραμικρή σχέση με το χώρο της πυγμαχίας, προσκαλεί τους πάντες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που κάνει ο ΣΕΠ για το μέλλον των Ελλήνων πυγμάχων.

Το εισιτήριο είναι πολύ χαμηλό για το επίπεδο των αγώνων και το θέαμα που προσφέρουν οι Έλληνες πυγμάχοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι φανερό ότι το πολύ χαμηλό αντίτιμο του εισιτηρίου στόχο έχει να προσελκύσει τους ανθρώπους του χώρου και να τους συσπειρώσει γύρω από αυτή την κορυφαία και πολύ σοβαρή προσπάθεια που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Το αξίζουν και οι πυγμάχοι και η Ελλάδα να προχωρήσει ο ΣΕΠ και η φετινή χρονιά να είναι μόνο η αρχή για τη θεμελίωση της επαγγελματικής πυγμαχίας στη χώρα μας.

Η δήλωση του Γιώργου Στεφανόπουλου:

«Όπως διαβάσατε το πρώτο ελληνικό πρωτάθλημα επαγγελματικής πυγμαχίας έρχεται. Για πρώτη φορά νέοι πυγμάχοι θα μπουν στο ρινγκ να κάνουν επίσημους επαγγελματικούς αγώνες με διοργάνωση του ΣΕΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζητώ από όλους τους φίλους μου, κι αυτούς που γνωρίζω προσωπικά αλλά και αυτούς που δε γνωρίζω, να στηρίξουν αυτή την πρώτη ελληνική προσπάθεια. Το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ.

Αντί να πάτε για καφέ, θα παρακολουθήσετε θεαματικούς αγώνες επιπέδου και θα στηρίξετε αυτή την προσπάθεια που κάνει ο ΣΕΠ, για τους Έλληνες πυγμάχους που το αξίζουν με το παραπάνω.

Δε νοείται άνθρωπος που έχει μπει σε ρινγκ κι έχει φορέσει γάντια να είναι απών. Πρέπει όλοι να είστε εκεί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης