Οι εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες πλησιάζουν και οι παρατάξεις βγάζουν όλα τα όπλα τους στο τραπέζι προκειμένου να πάρουν τον προεδρικό θώκο. Είναι η εποχή που διάφορες ατασθαλίες, ρουσφετάκια και βολέματα φίλων, γνωστών και συγγενών βγαίνουν στον αφρό και προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Σύμφωνα με καταγγελία, ομοσπονδία από τις… μεγάλες του χώρου που έλαβε επιχορήγηση από το κράτος κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για το 2020, οργάνωσε αγώνες για τις ανάγκες των οποίων χρειάστηκε να δημιουργήσει ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα αποτελέσματα. Έτσι κατέβαλε περίπου 30.000 σε εταιρεία με έδρα τη Βουλγαρία. Σε σχέση με την επιχορήγηση το ποσό δεν είναι και τόσο μεγάλο, ωστόσο δεν παύει να είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα, λοιπόν, με το… στόρι που έφτασε στο «zougla.gr» το ζήτημα είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ο πρόεδρος και το Δ.Σ. παραβίασαν άμεσα τον νόμο, καθώς δεν έχει δημοσιευτεί διαγωνισμός ούτε στη «Διαύγεια», ούτε και στο «ΚΗΜΔΗΣ».

Παρεμπιπτόντως, τον διαγωνισμό που πήρε η εταιρεία με έδρα τη Βουλγαρία είναι συμφερόντων άμεσου συνεργάτη της ομοσπονδίας και ιδιοκτήτη ομάδας.

Στην ίδια ομοσπονδία η εκτύπωση 9.000 πλαστικοποιημένων προσωποποιημένων καρτών κόστισε πάνω από 15.000 ευρώ. Μάλιστα, τιμολογήθηκε από την ίδια εταιρεία, ενώ η αντίστοιχη δουλειά κοστίζει περίπου 2.300 ευρώ με βάση προσφορά τυχαίας εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λυπηρό στην όλη κατάσταση είναι ότι παρόμοια περιστατικά και ίδιες νοοτροπίες και πράξεις καταγράφονται και σε άλλες ομοσπονδίες, την ώρα που ο ελληνικός αθλητισμός σε όλες του τις αποχρώσεις ολοένα και… βουλιάζει!

Όλα τα στοιχεία, ονόματα και διευθύνσεις είναι στη διάθεση της Ζούγκλας.

zougla newsroom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης