Ακόμη μία διεθνή Ελληνίδα πολίστρια προσθέτει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός, με στόχο να διατηρήσει τα πρωτεία, όχι μόνο στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση της Ιωάννας Χυδηριώτη, η οποία στα 25 της χρόνια αφήνει για πρώτη φορά τη Βουλιαγμένη (από τις ακαδημίες του οποίου ξεκίνησε την καριέρα της) και εντάσσεται στον σύλλογο του Πειραιά.

Η διεθνής περιφερειακός, που μετείχε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, έχει κατακτήσει με την εθνική γυναικών το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του 2018 και το χρυσό στο Europa Cup της ίδιας χρονιάς, ενώ έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, τόσο στις νεάνιδες (2013), όσο και στις νέες γυναίκες (2014).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη που ανήκω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει και τη νέα αγωνιστική χρονιά τους στόχους της, που όπως πάντα είναι υψηλοί, και να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχιών. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Κουντούρη, τον προπονητή κ. Τσίριτς και όλο το επιτελείο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου», δήλωσε η Χυδηριώτη στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης