Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, καθώς την Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν σήμερα (4/8) την απόκτηση του Αμερικανού διεθνούς περιφερειακού, Μαξ Ίρβινγκ, και του νεαρού αμυντικού, Αχιλλέα Γραμματικού, ο οποίος στέφθηκε το 2018 παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική εφήβων στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας.

Ο Ίρβινγκ πραγματοποίησε την τελευταία διετία εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Υδραϊκό, με το σκουφάκι του οποίου σημείωσε 83 γκολ σε 41 ματς πρωταθλήματος, ενώ ο Γραμματικός αγωνίστηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον Μαξ Ίρβινγκ έχει ως εξής:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μαξ Ίρβινγκ. Ο διεθνής περιφερειακός από τις ΗΠΑ (ημ. γέννησης 21/5/1995) υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυπιακού, ο Μαξ Ίρβινγκ ανέφερε τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Eίναι μεγάλη τιμή να παίζεις για τον Ολυμπιακό και είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στον πρωταθλητή. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν για να ενταχθώ με την υπόλοιπη ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του”».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον Αχιλλέα Γραμματικό αναφέρει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αχιλλέα Γραμματικό. Ο 20χρονος διεθνής αμυντικός και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων, υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.

Ο Αχιλλέας Γραμματικός στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

“Είναι όνειρο ζωής που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και ανυπομονώ να αρχίζει η καινούργια σεζόν”».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης