Μετά από μία σειρά ανανεώσεων βασικών στελεχών, η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημά της εν όψει της νέας σεζόν. Πρόκειται για τον Διονύση Μπραΐμη, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, έχοντας συνολικά 34 συμμετοχές και 28 γκολ στην Α1.

Ο 22χρονος περιφερειακός πέρασε από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού και έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία την περίοδο 2017-18, φορώντας το σκουφάκι του Εθνικού, για να ακολουθήσει μία διετία στη Γλυφάδα. Υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες και μάλιστα ήταν μέλος της εθνικής εφήβων που κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο, το 2018 στο Σομπατέλι. Τότε είχε συμπαίκτη τον Αλέξανδρο Αλαμάνο, τον οποίο θα ξαναβρεί τώρα στην «αμφίβια ταξιαρχία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στο ρόστερ του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν. Όταν μια ομάδα με πλάνο και όραμα, αλλά κυρίως ελκυστικό πόλο καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σου κάνει πρόταση, δεν μπορείς παρά να πεις το “ναι”. Αισθάνομαι τιμή να βρίσκομαι στον Απόλλωνα και ανυπομονώ να δουλέψω με τους καινούριους μου συμπαίκτες, αλλά και τους προπονητές μου, από τους οποίους μόνο θετικά στοιχεία μπορώ να αποκομίσω. Είμαι έτοιμος να δώσω παραπάνω από το 100% μου, με μοναδικό σκοπό να συνεισφέρω στην ομάδα», δήλωσε ο Μπραΐμης στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης