Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, ο Ολυμπιακός δεν… αγχώθηκε απέναντι στον Υδραϊκό, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ», φτάνοντας άνετα στο τελικό 13-3. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν σε ένα ματς που έγινε εκτάκτως να πανηγυρίσουν την πέμπτη επιτυχία τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι συναντήσεις της 7ης ημέρας είναι προγραμματισμένες για την 1η Δεκεμβρίου, ωστόσο οι -κάτοχοι του Champions League- «ερυθρόλευκοι» έδωσαν… πρόωρα το παιχνίδι τους για τη συγκεκριμένη αγωνιστική, καθώς στις 30 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσουν στη Βουδαπέστη την κυπελλούχο Ευρώπης Φερεντσβάρος για το Σούπερ Καπ.

Τα οκτάλεπτα:
3-0, 1-1, 5-0, 4-2.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος):
Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης, Νικολαΐδης 2, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Κάκαρης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς, Χαλυβόπουλος Αρ.

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης):
Φλέγκας, Καζάζης 1, Πουλιόπουλος, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχιλίδης, Ίρβινγκ 1, Μαντής, Ρουμάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης