Ολοκληρώθηκε η Α΄ φάση της κανονικής περιόδου στην Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών, με νίκες για Γλυφάδα, Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη και ΝΕ Πατρών. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης «σφράγισε» την πρώτη θέση του Α΄ ομίλου επικρατώντας με 11-6 του Εθνικού, αφού υπερέχει στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό που συνέτριψε με 25-2 το Ρέθυμνο, στον Πειραιά.

Στον Β΄ Όμιλο, ο ΑΝΟ Γλυφάδας ολοκλήρωσε την Ά φάση με το απόλυτο των νικών, καθώς επικράτησε του Νηρέα Χαλανδρίου με 10-7 και εύλογα κατέκτησε την πρώτη θέση του Β’ ομίλου. Η ΝΕ Πατρών επιβλήθηκε του ΝΟ Λάρισας με 7-3, στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στη Β΄ φάση σε σειρά δύο ή τριών αγώνων (στις δύο νίκες), με «έπαθλο» ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα στο ξεκίνημα της Γ΄ φάσης. Το ίδιο θα συμβεί και για τις τελευταίες δύο ομάδες του Β΄ ομίλου, ΝΕ Πατρών και Λάρισα, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος (Εθνικός, Ρέθυμνο, Γλυφάδα και Νηρέας Χαλανδρίου) θα συγκροτήσουν στη Β΄ φάση έναν όμιλο όπου θα παίξουν όλοι με όλους σε δύο γύρους. Οι πρώτες δύο ομάδες αυτού του ομίλου θα μπουν στην Γ΄ φάση στον όμιλο για τις θέσεις 1-4 και οι τελευταίες δύο στον όμιλο των θέσεων 5-8. Η Β΄ φάση έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 21 Δεκεμβρίου, με την 1η αγωνιστική του ομίλου, και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιανουαρίου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Α΄ Όμιλος
Βουλιαγμένη-Εθνικός 11-6
Ολυμπιακός-Ρέθυμνο 25-2

Β΄ Όμιλος

Γλυφάδα-Νηρέας Χαλανδρίου 10-7
ΝΕ Πατρών-Λάρισα 7-3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης