Τον ένατο συνεχόμενο τίτλο της, 25ο από καταβολής Α1 και 34 συνολικά (από την ίδρυση της κολυμβητικής ομοσπονδίας – τότε ΕΚΟΦ) πανηγύρισε η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 12-9 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, στον τέταρτο τελικό των πλέι-οφ, και με 3-1 νίκες διατήρησαν για ακόμη μία χρονιά τα «σκήπτρα» στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές βρέθηκαν να χάνουν 6-8 στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου, ωστόσο έκαναν την ανατροπή. Με πολύ καλή άμυνα στον λιγότερο και με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ντίνο Γεννηδουνιά (4 γκολ), ο Ολυμπιακός γύρισε το παιχνίδι και μάλιστα με σερί τερμάτων πήραν διαφορά από τη Βουλιαγμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την απονομή του τροπαίου και των χρυσών μεταλλίων στους πρωταθλητές του Ολυμπιακού έκανε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ενώ τα ασημένια μετάλλια στον ΝΟ Βουλιαγμένης έδωσε ο Β’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Αφρουδάκης.

 

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 1-4, 3-1, 3-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης 2, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ιρβινγκ, Γαλανόπουλος.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης , Λόζινα 2, Μπάσιτς 1, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης