Με πλήρη σύνθεση θα αγωνιστεί η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών την προσεχή Τρίτη (19/2, 21:00 ώρα Ελλάδας) στο Άμερσφοορτ απέναντι στην Ολλανδία, για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του World League. Η ελληνική ομάδα χρειάζεται τη νίκη για να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στο final-8 του Europa Cup (από το οποίο θα προκύψουν και τα εισιτήρια για την τελική φάση του World League) κι έτσι ο Θοδωρής Βλάχος αποφάσισε να «επιστρατεύσει» τον κορμό της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των «λεγεωνάριων» Αλέξανδρου Παπαναστασίου, Χριστόδουλου Κολόμβου, Μάριου Καπότση και Άγγελου Βλαχόπουλου. Ο τελευταίος, μάλιστα, θα ενσωματωθεί στην αποστολή απευθείας στην Ολλανδία, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Έγκερ στο ουγγρικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού: Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Κώστας Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Μουρίκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος (Ολυμπιακός), Μάνος Ζερδεβάς (Βουλιαγμένη), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ/Τουρκία), Μάριος Καπότσης (Στεάουα Βουκ./Ρουμανία), Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ/Κροατία), Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ/Ουγγαρία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διεθνείς παίκτες (πλην του Βλαχόπουλου) θα συγκεντρωθούν και θα προπονηθούν το απόγευμα της Κυριακής (17/2), ενώ το πρωί της Δευτέρας (18/2, 8:45 π.μ.) θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Ολλανδία. Μαζί τους θα ταξιδέψουν ο συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο έφορος της εθνικής ομάδας και μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ, Δημήτρης Γιακουμάτος, ως αρχηγός αποστολής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης