Ιστορική είναι η αποψινή βραδιά για τον Νηρέα Χαλανδρίου, ο οποίος προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Στον δεύτερο ημιτελικό του final-4, που διεξάγεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη επικράτησε 15-12 της ΝΕ Πατρών και αύριο (18/7, 21:30) θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί αντιμέτωπη με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στον τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στηριζόμενος στην ομάδα του πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το πρωτάθλημα των Νέων Γυναικών, ο Νηρέας ήταν το φαβορί και πήρε από τη αρχή τα ηνία του ματς.

Βρίσκοντας εύκολα γκολ στην κόντρα, η ομάδα του Χαλανδρίου προηγήθηκε 4-1 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, όμως στη συνέχεια η ΝΕΠ κατάφερε να ισορροπήσει το ματς.

Με την Μπιτσάκου να κάνει πολύ καλή δουλειά στα 2μ., το αχαϊκό συγκρότημα «έτρεξε» ένα σερί 3-0 και ισοφάρισε 4-4 (ο Νηρέας σε αυτό το διάστημα έχασε πέναλτι, με την Τριχά να «σημαδεύει» το δοκάρι), όμως ένα πέναλτι της Τορνάρου κι ένα πολύ ωραίο γκολ της Τριχά από την περιφέρεια έδωσαν ξανά προβάδισμα (6-4) στο Νηρέα, στο τέλος του ημιχρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαφορά έφτασε στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου τα τέσσερα γκολ (10-6), με πρωταγωνίστρια την Τορνάρου, όμως η αθηναϊκή ομάδα χαλάρωσε στη συνέχεια και η ΝΕ Πατρών κατόρθωσε να μειώσει σε 11-10 με γκολ της Μοίραλη, 3΄10΄΄ πριν τη λήξη.

Ένα καταπλητικό τέρμα της 15χρονης Φωτεινής Τριχά έδωσε «ανάσα» στο Νηρέα και η Τορνάρου σε παίκτρια παραπάνω «σφράγισε» ουσιαστικά την ιστορική νίκη για την ομάδα του Χαλανδρίου.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 4-2, 5-6

Διαιτητές: Μπουδραμής, Πολυχρονόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Νεφ. Κοβάσεβιτς, Μαυρωτά 3, Μαντουδιώτη, Τριχά 4, Πάτερου, Τορνάρου 4, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Δ. Παπαναστασίου 1, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 3, Σ. Κοβάσεβιτς, Κοτσαύτη, Ρουσάκη

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ντάσιου 1, Λούδη 1, Σινεμόγλου, Γεωργίου, Μπαλάτσα 2, Κ. Μιχαηλίδου 1, Μοίραλη 1, Μπιτσάκου 3, Μανιάτη, Λυκοθανάση 3, Δ. Μιχαηλίδου, Κιούρκα, Κουρέτα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης