Την πρώτη νίκη για το 2020 σημείωσε η Εθνική Γυναικών του πόλο, καθώς σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας επικράτησε με 13-7 της Γαλλίας. Οι αθλήτριες του Γιώργου Μορφέση πήραν προβάδισμα από νωρίς και στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 4-1. Στο δεύτερο μισό του αγώνα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ανοίγοντας τη διαφορά στο σκορ με προεξάρχουσα στην επίθεση την Ξενάκη, η οποία σημείωσε 4 γκολ.

Για την Εθνική ομάδα δεν αγωνίστηκαν οι τραυματισμένες Τσουκαλά και Πρωτοπαπά, ενώ η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η οποία επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα, δοκιμάστηκε για δύο οκτάλεπτα. Τη Δευτέρα (6/1, 20:00) η Ελλάδα θα παίξει με την Ουγγαρία στον τελευταίο φιλικό αγώνα προετοιμασίας της πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (12-26/1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-2, 3-5, 3-4

Γαλλία: Χαάλ, Μιγιό 2, Μπασελιέ, Μπουλουκμπάτσι, Βερνό 2, Μαχιέ 1, Νταλουίν, Χερτό, Ντεσάμπ 1, Ραντοσάβλιεβιτς 1, Κλερκ, Νταουλέ, Νταρεντί.

Ελλάδα: Διαμαντοπούλου Χ., Πάτρα, Διαμαντοπούλου Β. 2, Ελευθεριάδου 3, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπενέκου, Κώτσια, Νίνου Ειρ., Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 4, Κοτσιώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης