Χάρη σε γκολ του Αλέξανδρου Γούνα 36΄΄ πριν τη λήξη, ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 14-13 την ισπανική Τεράσα, στον δεύτερο αγώνα του για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται στο Τσόλνοκ της Ουγγαρίας. Μετά τη ήττα 8-7 από τη Στρασμπούρ, η «αμφίβια ταξιαρχία» πήρε τους πρώτους της βαθμούς, όμως η πρόκριση στους «16» είναι εξαιρετικά δύσκολη, δεδομένου ότι αύριο Κυριακή (6/12, 12:00) αντιμετωπίζει την πανίσχυρη οικοδέσποινα Τσόλνοκι.

Το σημερινό ματς ήταν συναρπαστικό, με τις άμυνες να παίζουν… διακοσμητικό ρόλο για τρία οκτάλεπτα. Στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι «έσφιξε», η Τεράσα ισοφάρισε με τον Ροντρίγκεθ, αλλά ο Απόλλωνας, παρότι έχασε με τρεις ποινές τους Μίτροβιτς και Αλαμάνο, κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ με τον Γούνα, σε παίκτη παραπάνω. Στην τελευταία τους επίθεση οι Ισπανοί κέρδισαν αποβολή, αλλά ο Γαλανίδης απέκρουσε το σουτ που έγινε και κράτησε τη νίκη… ελπίδας για την ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 6-5, 4-3, 1-1

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης, Μίτροβιτς 1, Βιτέλλας, Μοσκόφ 4, Γούνας 3, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

Τεράσα (Ντίντακ Κομπάτσο): Μότος, Αλέγκρε, Σάντσεθ, Αλαρκόν 1, Καρίγιο 2, Πριέτο, Μπαρόσο 4, Περίκας, Γκουτιέρεθ 4, Ντε Λέρα 1, Ροντρίγκεθ 1, Τσίκο, Σάντσεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης