Ακόμη ένα πρόβλημα προέκυψε στην εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών, περίπου 20 ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης (12/1).

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η οποία στο ματς του World League με την Ουγγαρία (23/12) επανήλθε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο και την επέμβαση που έκανε τον περασμένο Μάρτιο, αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις και προκάλεσε… συναγερμό στις τάξεις της ομάδας. Η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει την περαιτέρω παρουσία της στην εθνική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδεχόμενη απουσία της Διαμαντοπούλου θα αποτελέσει νέο «πονοκέφαλο» για τον Γιώργο Μορφέση, που έχει ήδη χάσει λόγω τραυματισμών την Ιωάννα Χυδηριώτη (έκανε επέμβαση στον ώμο και θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός δράσης) κα την Έλενα Ελληνιάδη, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν επίσης η Ελευθερία Πλευρίτου και η Νικόλ Ελευθεριάδου.

Αν προστεθεί και η απουσία της Αλεξάνδρας Ασημάκη, η οποία ανακοίνωσε τον Οκτώβριο την αποχώρησή της από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, γίνεται αντιληπτό ότι το έργο της ελληνικής ομάδας καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο, από τη στιγμή μάλιστα που η τωρινή αγωνιστική εικόνα της απέχει παρασάγγας από το να χαρακτηριστεί ικανοποιητική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης