Με… κεκτημένη ταχύτητα από τη χθεσινή της νίκη επί της Αυστραλίας η Εθνική ομάδα πόλο Νέων Ανδρών επικράτησε την Παρασκευή με 14-5 της Νέας Ζηλανδίας, κάνοντας το «2 στα 2» στον Δ’ όμιλο του 20ού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Κουβέιτ.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου επιβεβαιώνει την απόλυτη κυριαρχία της στον συγκεκριμένο όμιλο και πάει φουλ για το απόλυτο που θα της δώσει την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στην 8άδα (προημιτελικά), καθώς οι προσεχείς της αντίπαλοι (Βραζιλία και Ουζμπεκιστάν) είναι σαφώς υποδεέστεροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαίοι σκόρερ της Ελλάδας ήταν ο Νικολαΐδης (που αναδείχθηκε και MVP του παιχνιδιού) και ο Καλογερόπουλος, που είχαν από τέσσερα γκολ.

Επόμενος αγώνας για τη «γαλανόλευκη» είναι αυτός του Σαββάτου (14/12, 12.30) απέναντι στη Βραζιλία.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-1, 1-4, 2-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Λιονέλ Ράνταλ): Ντε Ρίπερ, Φέριγκο, Σάλιβαν, Κλαρκ, Ντε Γιάγκερ, Μάθιους 1, Κάτλιν, Σούλερ, Ρατίμα, Μόρις 1, Μπράουν, Πέτερσον 1, Φάουντεν.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Δαλμάρας, Καλογερόπουλος 4, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 1, Νικολαΐδης 4, Παπαναστασίου 3, Κάκαρης 1, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Γωνιωτάκης, Μητράκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης