Πόλο: Λύγισε στο Ντουμπρόβνικ ο Ολυμπιακός

Πόλο: Λύγισε στο Ντουμπρόβνικ ο Ολυμπιακός
Τη δεύτερη φετινή ήττα του στο Champions League πόλο ανδρών γνώρισε την Τετάρτη ο Ολυμπιακός, καθώς έχασε 10-6 από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στην Κροατία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης (με εξαίρεση την πρώτη περίοδο) πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση, έμειναν για σχεδόν 16 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ και δεν κατάφεραν ούτε καν να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα από την πρωτοπόρο του Β΄ ομίλου, που συνεχίζει με το απόλυτο νικών.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου παρέμεινε τρίτη, δέκα βαθμούς πίσω από την κορυφή, απώλεσε ουσιαστικά κάθε ελπίδα για την πρώτη θέση και θα πρέπει πλέον να επικεντρωθεί στην εξασφάλιση ενός από τα υπόλοιπα δύο εισιτήρια που οδηγούν στο final-8 του Ανόβερου.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-1, 3-0, 1-2

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ):
Πόπαντιτς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ, Γιόκοβιτς 3, Γκαρσία 1, Λοζίνα 1, Μερκούλοφ 1, Κρζιτς, Ζουβέλα, Μπένιτς 3, Παπαναστασίου, Βουκόγεβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019, 22:55