Μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο βρισκόταν μπροστά στο σκορ, ωστόσο ο ΝΟ Βουλιαγμένης δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι με 11-9, μένοντας εκτός συνέχειας της Ευρωλίγκας γυναικών.

Το έργο της ομάδας της Αλεξίας Καμμένου ήταν ούτως ή άλλως δύσκολο για την 3η αγωνιστική της Β’ Προκριματικής φάσης της διοργάνωσης, ωστόσο οι πολίστριές της ανταποκρίθηκαν πολύ καλά μέχρι την τρίτη περίοδο και έφτασαν να προηγούνται με 6-5. Όμως, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δίλεπτο οι Ρωσίδες γύρισαν το παιχνίδι σε 8-6, με την ελληνική ομάδα να αφήνει να περάσουν ανεκμετάλλευτες αρκετές αποβολές των αντιπάλων. Τελικά η Κίρισι έφτασε στο τελικό 11-8 και προκρίθηκε μαζί με την Ούιπεστ στην επόμενη φάση, αφήνοντας στην 3η θέση τον ΝΟΒ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρία γκολ πέτυχαν Ξενάκη και Διαμαντοπούλου για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, όσα και η Ζούμπκοβα για την Κίρισι.

Οκτάλεπτα:
3-3, 2-1, 3-6, 1-1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου):
Κούβδου, Νίχαους 2, Χυδηριώτη, Τζελέπη, Νίνου Π., Ξενάκη 3, Μαυρωτά, Πάτρα 1, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου 3, Νίνου Ει., Αντωνιάδη, Κοτσιώνη.

Κίνεφ Κίρισι (Αλεξάντρ Καμπάνοφ):
Καρνάουχ, Ζούμπκοβα 3, Ντιατσένκο, Σιμάνοβιτς 2, Λαπίνα, Κρίμερ 1, Καμζάεβα 2, Κιρίλτσεβα, Ιακούσεβα, Σομπόλεβα 2, Ιβάνοβα, Ρίζκοβα 1, Λούκινα.

Πηγή: ΚΟΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης