Στο κολυμβητήριο του Πειραιά θα συγκεντρωθεί το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών και θα αρχίσει την προετοιμασία της, ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (14/4, 19:15 ώρα Ελλάδας) στο Γκιόρ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του World League.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά, προκειμένου να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση, αποστολή προφανώς εξαιρετικά δύσκολη, δεδομένου ότι αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια κόσμου μέσα στην έδρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, κάλεσε στην προετοιμασία 19 παίκτες, από τους οποίους θα επιλέξει τη 13άδα που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα του Πάσχα για την Ουγγαρία. Πρόκειται για τους Κώστα Γαλανίδη, Γιάννη Φουντούλη, Αλέξανδρο Γούνα, Μανώλη Μυλωνάκη, Άγγελο Βλαχόπουλο, Κυριάκο Ποντικέα, Βαγγέλη Δελακά, Κώστα Μουρίκη, Χριστόδουλο Κολόμβο, Γιώργο Δερβίση (Ολυμπιακός), Μάριο Καπότση, Κώστα Τσαλκάνη, Κώστα Γούβη, Θανάση Χρυσοσπάθη, Δημήτρη Τίγκα (Βουλιαγμένη), Μανώλη Σολανάκη (ΠΑΟΚ), Μάριο Χατζηγούλα (Γλυφάδα), Στέφανο Γαλανόπουλο, Μανώλη Πρέκα (Χίος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης