Δεκαεπτά πολίστριες κάλεσε στην Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ο Γιώργος Μορφέσης, ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Τρίτης (25/11) με την Ολλανδία στον Πειραιά, στην πρεμιέρα των προκριματικών του World League.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν επιφύλαξε εκπλήξεις, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα, καθώς δεν έχει στη διάθεσή του τις παίκτριες που σπουδάζουν στις ΗΠΑ (Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδη, Αλκηστη και Ιόλη Μπενέκου, Χριστίνα Κότσια), καθώς και την Ελένη Ξενάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φουνταριστή της Βουλιαγμένης υποβλήθηκε σε μία μικροεπέμβαση για την αφαίρεση κύστης στο λαιμό και θα επιστρέψει σε περίπου 20 ημέρες στις πισίνες.

Οι «εκλεκτές» του Μορφέση, οι οποίες θα συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής στο κολυμβητήριο του Πειραιά, είναι οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βιργινία Νιαρχάκου, Μιχαέλα Καλογεράκου, Μαρία Σώρα (Ολυμπιακός), Έλενα Κούβδου, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Τσουκαλά, Τίνα Κοντογιάννη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Βασιλική Διαμαντοπούλου (Βουλιαγμένη), Νικολέτα Ελευθεριάδου (Γλυφάδα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης