Η προετοιμασία της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για την πρώτη αναμέτρηση με τη Σαμπαντέλ, στη φάση των «8» της Euroleague συνεχίζεται χωρίς απρόοπτα. Οι «ερυθρόλευκες» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης (24/2) και το απόγευμα θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Βαρκελώνη, ενόψει πρώτου προημιτελικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο (27/2, 12:45).

Η Σαμπαντέλ είναι η κάτοχος του τίτλου και στον Δ΄ προκριματικό όμιλο τερμάτισε πρώτη στον Δ΄ όμιλο, έχοντας φέρει ισοπαλία 7-7 με τη Βουλιαγμένη, ενώ νίκησε με 14-11 την Ντουναουιβάρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ρεβάνς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σαμπαντέλ θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου στον Πειραιά, υπό την προϋπόθεση ότι θα το επιτρέψει η εξέλιξη της πανδημίας. Σε διαφορετική περίπτωση, η LEN έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν τα ματς σε «φούσκα».

Την αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει για Ισπανία αποτελούν οι εξής αθλήτριες:

Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης