Λίγους μήνες μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ο Χρήστος Αφρουδάκης επιστρέφει στο χώρο της υδατοσφαίρισης και στον αγαπημένο του ΝΟΒ, με έναν διαφορετικό ρόλο.

Ο άλλοτε αρχηγός της Βουλιαγμένης και της εθνικής ομάδας συμφώνησε να αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή υδατοσφαίρισης του Ομίλου, και μάλιστα σε εθελοντική βάση, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος των νοτίων προαστίων, τονίζοντας ότι στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη όλων των τμημάτων υδατοσφαίρισης του ΝΟΒ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από την πρώτη ημέρα που αποφάσισα να αποχωρήσω από την αθλητική δράση, έθεσα εαυτόν στη διάθεση της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Στόχος μου είναι να βοηθήσω εθελοντικά τον σύλλογο που του πρόσφερα και μου πρόσφερε πάρα πολλά, τόσο στην αθλητική μου καριέρα, όσο και στην προσωπική μου ζωή», δήλωσε ο Χρήστος Αφρουδάκης και συμπλήρωσε:

«Νιώθω ηθική υποχρέωσή μου να μεταλαμπαδεύσω στις νέες γενιές έστω ένα μέρος των εμπειριών που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από το άθλημα της υδατοσφαίρισης, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, βάζοντας κι εγώ με τη σειρά μου ένα μικρό λιθαράκι στην εξέλιξη και την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση του ΝΟΒ για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου την τιμητική θέση του γενικού διευθυντή του Τμήματος Υδατοσφαίρισης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης